Select Page

Our work

01

Mevrouw Groen - Website

Mevrouw Groen is de leukste kinderwinkel in Hilversum en 1 van de vaste adresjes van Drokkie. Wij benaderde Mevrouw Groen zelf of zij interesse had in een nieuwe website die aansluit bij haar vrolijke merk en persoonlijkheid en binnen een paar weken stond Mevrouw Groen’s website 2.0! We hielpen ook nog met Google Analytics zodat ze meer inzicht had haar website performance en bereik.

02

VINNIES - Website

Een hippe koffietent in Amsterdam zuid die voornamelijk werkt met lokale biologische seizoensgebonden producten. Ze wilden een frisse nieuwe website inclusief integratie met hun reserveringssysteem Formitable.

03

KantOOR vrouwenkoor - Website

KantOOR is een vrouwenkoor uit Hilversum, die een verouderde HTML website had die moeilijk te onderhouden was. Drokkie ontwikkelde een nieuwe WordPress website met een beveiligde member portal, muziek bibliotheek inclusief afspeellijsten zodat de leden op elk moment hun nummers kunnen oefenen.

Klaar voor iets nieuws?
Stuur een bericht!

Drokkie staat klaar om je te helpen je online doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen!